hyra bartender hyr bartenders rent a bar bartender #bartender brtender hura stockholm sthlm sth hitta göteborg gtb

 Info/boka:  boka@bartender.nu     070-719 1808

Hyra bartender, hyr en bra bartender eller flera duktiga bartenders

Rent a BARtender erbjuder privatpersoner, företag och organisationer att arrangera en professionell bar på fester, event och tillställningar i Stockholm. Hitta och hyr en duktig bartender eller hyr flera bartenders från oss och er fest/tillställning blir klart bättre. Från idéer, planering till genomförandet. Du talar om för oss vad du har tänkt dig, vi kommer tillbaka med ett förslag. Då du har godkänt förslaget kan du tänka på annat. Kan det bli enklare ?

Vi är utbildade bartenders och ser detta som ett sätt att hålla oss i form eftersom krogjobben mest innebär att tappa öl. Ingen av oss lever dock på detta utan vi gör det för att vi tycker det är kul. Vi har funnits i över 25 år och serverat massor av nöjda gäster. Vi tar bara betalt för det arbete vi utför, inga pålägg på de varor som används. Detta gör våra evenemang mycket prisvärda. Vi erbjuder även roliga drinkprovningar och barskola för de som inte bara vill bli serverade.

Varför du skall anlita Rent a BARtender, vårt  varumärke
- Du kan enkelt planera och genomföra ditt event
- Du har kul på eventet och du kan fokusera på dina gäster
- Dina gäster trivs och känner att du verkligen bryr dig om dem. Du satsar på en bartender, det ger en roligare fest och bra image

Björn Nielsen 
BARtender & Creative Director
info@bartender.nu

Kontakta oss

Svensexor och möhippor - kika här

Vi skakar om på festen och gör er tillställning roligare....

Info om oss på Google finns här. Ge oss gärna ett omdömme på Google Business när du testat oss.